Ph.D. in Food Science and Technology, 2016 (พ.ศ. 2559)
M.Sc. in Applied Marine Biotechnology and Engineering, 2011 (IIGB), Naples, Italy(พ.ศ. 2554)
B.Sc. (Nursing and Midwifery), B.Sc. in Food Science and Technology, 2009 (พ.ศ. 2552)
ประวัติการทำงาน :
Lecturer, Professional Culinary Arts Program, Tourism and Hospitality Industry Department, School of Management, Walailak University
2022–2023 (พ.ศ. 2565–2566)
Lecturer and Chairperson, Division of Culinary Science and Foodservice Management, School of Food Industry, King Mongkut’s Institute of Technology Ladkrabang2017–2021 (พ.ศ. 2560–2564)
Assistant Researcher, with Prof. Dr. Soottawat Benjakul, Faculty of Agro-Industry, Prince of Songkla University
2016–2017 (พ.ศ. 2559–2560)
ประวัติผลงานที่ผ่านมาโดยภาพรวม :
–
รางวัลด้านผลงานวิจัย :
Isolation and biochemical properties of collagen and gelatin
Functional properties of food protein and lipid
Utilization of seafood byproducts
Production of protein hydrolysates with biological activities
Bioactivity of natural bioactive compounds in in vitro cell culture
Application of bioactive compounds in food and beverage development